Hou je ook zo van die prachtige oude druktechnieken zoals boekdruk (beter bekend als letterpress), hoogdruk, en ouderwets letterzetten? De werkplaats van Knalgoed Produkties staat vol met letterkasten en is in het bezit van 2 prachtige drukpersen en aanverwante apparatuur.

Wilt u ook eens zelf komen werken met dit prachtige erfgoed materiaal? Dat kan!

De mogelijkheden zijn talloos! U kan verschillende workshops en lessen volgen met letter en ornament materiaal uit de letterkast, linosnede technieken of met karton druk, monoprints, drukken op stof bezig zijn.

Zo kunt u zich louter bezig houden met letters en typografie maar ook beeldend werken of met letter én beeld bezig gaan. Workshops en lessen worden veelal in het atelier gegeven met verschillende uitgangspunten en resultaten. Ieder wat wils!

Workshops & Lessen

Op maat en in goed overleg, kunt u ook met uw eigen groepje vrienden, collega’s, komen werken aan uw eigen project. Er passen ongeveer 5 tot 7 personen in het atelier óf we moeten uitwijken naar een andere locatie.

Ook voor grote groepen zijn er talrijke leuke, boeiende lessen en workshops voor alle leeftijden te realiseren. U kunt natuurlijk altijd even een mail sturen als u zelf een goed idee heeft en wil weten of het mogelijk is.