Knalgoed Produkties is graag actief op het gebied van diverse projecten. Dat kunnen projecten zijn in samenwerking met organisaties uit de buurt, schrijvers en dichters die een mooie uitgave van hun werk zoeken of mensen die op zoek zijn naar een speciale workshop of sociale/creatieve invulling van hun teamuitje of themafeest. Het leuke is dat je dan meer disciplines kan inzetten dan de druktechnieken alleen, maar dat we ook door middel van creatief denken de mensen om je heen, uit de buurt of op een festival er door creatief denken bij kan betrekken.

Projecten

Die samenwerkverbanden zijn er geweest met het 10-jarig bestaan van het H80 festival, 10 grote vlaggen hebben we gemaakt, op de top van de bult op Hoogte 80, in samenwerking met de vrijwilligers van het H80-festival en de buurtbewoners van de Geitenkamp.

Ook met locatietheater De Plaats en later Kunst op de Bult, Mooi op het Plein e.v.a. zijn er veel projecten en projectjes bedacht die door creatief denken en mensen er sociaal er bij te betrekken meer betekende dan alleen een drukwerk afleveren. Ook met Circus op de Bult hebben we samen een eigen poster en flyers ontworpen, letters gezet, linoleum gesneden en gedrukt met de kinderen van het circus.

Zelf een idee voor een project?

Ook voor verjaardagsfeestje, teamuitje, teambuilding kunnen we met creatief denken een mooi plan, persoonlijk ontworpen of misschien juist belevingsgericht, geheel naar jou wens organiseren.

Het is natuurlijk logisch dat je als ontwerper dagelijks met creatief denken bezig bent in je vak. Dat je denkt in mogelijkheden en ziet wat er kan ontstaan, nodig is en wat mensen kan verbinden. Maar ook goed luisteren wat een opdrachtgever wil en je daar een prachtig origineel en doordacht werk of project voor maken. Dat kan in de vorm van een boek, poster, logo of flyer zijn. Door middel van handwerk of digitaal óf een combinatie. Maar dat kan ook een workshop of project zijn dat meer gericht is op het proces. Creatief denken is altijd het beginpunt, dat geldt voor de dagelijkse ontwerppraktijk maar zeker in de drukwerkplaats waar de mogelijkheden beperkter zijn dan op de computer.