Handgemaakte bloemenkaartjes

Exclusieve handgemaakte bloemenkaarten, een mooi detail op een prachtige bos bloemen of op een cadeautje. De mooiste papier wordt hier voor uit de kast gehaald. Er is lang over de tekstjes en ornamenten en beeld elementen nagedacht. Verschillende series zijn er al van de pers gerold.

Het verhaal en de letters

Letter voor letter, met losse lijnen, sier randjes en ornamenten worden de teksten en decoraties gezet. Vervolgens worden de bloemenkaarten met de hand gedrukt. Op speciale karton of papier soorten om tot een bijzonder en uitgesproken product te komen. Deze oude druk technieken worden uitgevoerd met behulp met allerlei verschillende mensen in arbeidsmarkt. Achter elk kaartje zit zo weer een mooi verhaal.

Verschillende series handgemaakte bloemenkaartjes

De serie ‘geluk’ heeft prachtige zonnige elementen. Het zijn lieve kaartjes op kantpatronen.

We hebben een typografische serie. Deze bestaat uit vele lieve tekstjes (24 soorten) in een eenvoudig maar gracieus lettertype, voor elke gelegenheid is er wel passende tekst te vinden.

Voor Valentijnsdag zijn er speciale kaartjes te koop in 2 series. Geschikt om aan een mooi bos rozen te hangen met een mooi rood hartje in de vormgeving. Elk kaartje is een persoonlijk en kleine attentie om warm van te worden.

Via de producten/winkel pagina kan je deze bloemenkaarten kopen. In de toekomst zullen er nog meerdere series volgen. Houdt u de winkel met producten vooral in de gaten…

Groothandels

Voor bloemen en cadeauwinkels, en ook andere winkels allicht, biedt Knalgoed Produkties speciale prijzen voor grotere afnames van de series. Wil je de bloemkaarten inkopen en verkopen? Wij hebben ook verschillende displays voor de aangeboden series beschikbaar. Stuurt gerust een mail naar info@knalgoed.com en vraag naar naar de prijslijst bloemenkaarten kopen voor ondernemers.

We hebben trouwens ook ansichtkaarten, kalenders in ons assortiment.

Natuurlijk is het ook mogelijk uw geheel eigen ontworpen serie bloemenkaarten bij Knalgoed Produkties ambachtelijk laten produceren. Gepersonaliseerd met uw eigen logo. Of met je winkelnaam en/of jouw specialiteit.